CORPUS DE LA CUINA CATALANA

EL RECEPTARI MÉS COMPLET DEL NOSTRE PATRIMONI GASTRONOMIC

Autor: INSTITUT CATALÀ DE LA CUINA

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Regional

CORPUS DE LA CUINA CATALANA

CORPUS DE LA CUINA CATALANA

29,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
ARA LLIBRES
Publicación:
01/03/2023
Colección:
(CAT).SIN COLECCION
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

El Corpus de la cuina catalana és el receptari més complet, útil i pràctic de la gastronomia catalana: gairebé 1200 receptes numerades i ordenades alfabèticament que inclouen plats de marcada identitat com lÆescudella barrejada, mar i muntanya, els romescos o les famoses mandonguilles amb sípia i pèsols, entre molts altres. Aquesta edició, actualitzada i ampliada amb més receptes i menús, …

El Corpus de la cuina catalana és el receptari més complet, útil i pràctic de la gastronomia catalana: gairebé 1200 receptes numerades i ordenades alfabèticament que inclouen plats de marcada identitat com lÆescudella barrejada, mar i muntanya, els romescos o les famoses mandonguilles amb sípia i pèsols, entre molts altres. Aquesta edició, actualitzada i ampliada amb més receptes i menús, inclou novetats com la valoració nutricional dels plats més característics de la cuina catalana, la descripció de les fruites i hortalisses amb valor patrimonial o les varietats aut.ctones dÆarrossos, farines, peixos i crustacis. Un gran clàssic, distingit amb el Premi Internacional Gourmand World Cookbook al millor llibre de cuina mediterrània del món, que no pot faltar a cap cuina!
Leer más

Más libros de INSTITUT CATALÀ DE LA CUINA

Más información del libro

CORPUS DE LA CUINA CATALANA

Editorial:
ARA LLIBRES
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-18928-94-9
EAN:
9788418928949
Nº páginas:
512
Colección:
(CAT).SIN COLECCION
Lengua:
CATALAN
Alto:
24 mm
Ancho:
17 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Regional

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar